دفتر آشپزی





مواد لازم :

اسفناج

تخم مرغ

پیاز

سیر

فلفل خشک و پودر شده

زرچوبه

نمک

 

 

روش:

اسفناج ها رو در قطعات دوسانتی برش زدم (میشه برش نزد) و داخل قابلمه گذاشتم تا بپزه! اولش هم یکمی آب  به قابلمه اضافه میشه

پیاز و سیر را مربعی خرد کردم و تفت دادم ...وقتی اندکی آبش را از دست داد روغن بهش اضافه شد و در نهایت ادویه ها

بعد از این که هر دو (هم اسفناج هم پیاز و سیر ) خوب پخته شدن با هم مخلوطشون کردم و دو عدد تخم مرغ داخلش میشکنیم و اجازه میدیم خودش را بگیره