مواد لازم
پیاز
روغن
نمک
روش
پیاز را خرد کردم
یه قابله آب را گذاشتم جوش بیاد ...چند دقیقه میگذره تا دوباره آب به جوش بیاد وقتی به جوش اومد پیاز ها را ریختم داخل آب کش و صبر کردم که نم نداشته باشه
داخل یه قابلمه (یا شیر جوش) را کلی روغن ریختم (روغن سرخ کردنی یا هسته انگور )
بعد صبر کردم روغن داغ بشه واسه این که بدونم داغ شده یا نه یه دونه از پیاز ها را میندازم داخلش
بعد کل پیاز میره داخل قابلمه تا زمانی که نزدیک به رنگ دلخواه بشه
+اگه روغن به اطراف میپاشه میشه بهش نمک زد!!!
+ترجیحا پیاز داغ را به صورت روتین استفاده نکنیم بهتره چون سالم زیاد نیستش مخصوصا این روش
+روش از سایت "نوش جان"