دفتر آشپزی





مواد لازم:

نخود 300

پیاز1 کوچک

سیر4 حبه

جعفری خشک

ادویه : نمک /فلفل سیاه/ زیره پودر شده

تخم مرغ! یا 5 تا تخم بلدرچین

آرد سوخاری (اصلش با آرد نخوچی هست) میشه حذفش کرد

 

روش :

نخود ها را از سه یا چهار روز قبل بهتره خیس کرد و مرتب آبشو خالی کرد (من دو روز گذاشتم)

بعد نخود ها را  خرد خرد کردم با هر وسیله ای!

پیاز و سیر را هم همین طور

بعد ادویه ها و همه ی مواد دیگه را هم بهش اضافه کردم

در روغن با حرارت زیاد سرخش کردم

واسه غالب زدن روی لایه ی زیریش آرد سوخاری زدم بعد با کفگیر! (یا وسیله ی مخصوصش)  انداختمش داخل روغن

 
 
*نخود های دو روز خیس خورده را پختم بعد با دستگاه خمیر مانندش کردم
پیاز ،سیر ،جعفری،نمک،فلفل و زیره را با هم میکس کرد و با خمیر حاصل از مرحله ی قبل ترکیب کردم
بهش پنج تا تخم بلدرچین اضافه کردم و مخلوط کردم
با  قاشق فرمش دادم و روی سینی فر که با کاغذ فر پوشیده بود قرار دادم و با قاشق چای خوری روی هر کدومشون یکمی روغن گیاهی دادم برای حدود 20 دقیقه داخل فر بود که از دو طرف بهش حرارت میرسید!!! بعد از 20 دقیقه فلافل ها را برعکس کردم و برای ده دقیقه دیگه اجازه دادم! داخل فر بمونه