دفتر آشپزی





مواد لازم:

سینه مرغ

نمک

فلفل

روغن زیتون

سیر

پنیر موزارلا

گوجه گیلاسی

رز ماری

 سیب زمینی

 

روش:

سینه ی مرغ رو بشورین و خشک کنید و بهش نمک ، فلفل ، روغن زیتون و سیر له شده بمالید...یک ساعتی بذارین بمونه تا مزه دار بشه...بعد روش رو چند تا برش از عرض بزنید و توی شکافها رو با پنیر پر کنید..توی رسپی اصلی نوشته بود پنیر موتزارلا..ولی من به جاش از تکه های پنیر بلوچیز خامه ای استفاده کردم و از نتیجه هم راضی بودم ..چند تا گوجه گیلاسی و دو سه پر رزماری هم گذاشتم روی پنیر ها و به مدت چهل و پنج دقیقه با حرارت صد و هفتاد مرغها رو گذاشتم توی فر...

برای درست کردن سیب زمینی آکاردتونی هم اول سیب زمینی رو با پوستش خوب بشورین...روش رو برش های عرضی بزنید تا نزدیک انتهای سیب زمینی...نیم ساعت اونها رو توی آب سرد بذارین..بعد درشون بیارین و خشکشون کنید و لابلای پره ها نمک و فلفل و پودرسیر و روغن زیتون یا کره بزنید و به مدت هفتاد دقیقه اونها رو توی فر با حرارت صد و هفتاد بذارین... میتونید چند دقیقه آخر روش کمی پنیر رنده شده هم بریزین که من نریختم البته...

بافت این غذا به خاطر نفوذ پنیر کاملا نرم و آبداره..
من اول سیب زمینی رو گذاشتم تو فر و بعد از بیست و پنج دقیقه مرغها رو گذاشتم کنارشون...یعنی در کل همون هفتاد دقیقه آماده شدن این غذا طول کشید...تو این فاصله هم میتونید سالادتون رو آماده کنید

 

روش از مهنوش مهدوی