دفتر آشپزی





مواد لازم:

سبزی (اسفناج+جعفری خشک +شنبیله خشک +شوید خشک)مقدار غالب برای اسفناج

زرشک

تخم مرغ4 عدد

آرد=2 ق

نمک فلفل

روغن!

 

روش:

اسفناج را خیلی ریز خرد کردم

سبزی های خشک را که از نیم ساعت قبل داخل آب داغ قرار داده بودم با دستگاه خرد کردم

تخم مرغ ها رو زده ! بعد بهشون آرد و نمک و فلفل اضافه میشه و زرشک و دوباره مخلوط میشه

سبزی ها به این ظرف اضافه میشن

روغن را کف تابه ریختم تا داغ بشه  بعد همه ی مواد را داخلش ریختم و پهنشون کردم کف تابه و در تابه را بستم برای 30 دقیقه