مواد لازم:
سبزی (اسفناج+جعفری خشک +شنبیله خشک +شوید خشک)مقدار غالب برای اسفناج
زرشک
تخم مرغ4 عدد
آرد=2 ق
نمک فلفل
روغن!
روش:
اسفناج را خیلی ریز خرد کردم
سبزی های خشک را که از نیم ساعت قبل داخل آب داغ قرار داده بودم با دستگاه خرد کردم
تخم مرغ ها رو زده ! بعد بهشون آرد و نمک و فلفل اضافه میشه و زرشک و دوباره مخلوط میشه
سبزی ها به این ظرف اضافه میشن
روغن را کف تابه ریختم تا داغ بشه بعد همه ی مواد را داخلش ریختم و پهنشون کردم کف تابه و در تابه را بستم برای 30 دقیقه