اینی که اینجا می نویسم دستور اصلیه که از جواد جوادی یاد گرفتم .اون موادیش که استفاده نکردم آبی رنگه.
مواد لازم
مرغ
پیاز
سیر
آلو زرد(آلو خراسانی)
آلو سیاه
زغال لخته
فلفل
زنجبیل
چوب دارچین
زعفران
چری تمیتو
تخم گشنیز
کاری
فلفل قرمز
آبلیمو
گلاب
نمک
روش
به مرغ زعفران میزنیم بعدش با روغن سرخ می کنیم(روغن حاصل از این سرخ کردن را دور میریزیم چون بو داره و خورش را بد بو میکنه)
داخل تابه دیگه مون پیاز را تفت میدیم کمی بعد سیر+زرچوبه =هم میزنیم+فلفل +تخم گشنیز+چوب دارچین+هل+زنجبیل = هم میزنیم مرغ ها را روش می چینیم +آلو سیاه+آلو زرد+زغال لخته +گلاب+آبلیمو+ گوجه گیلاسی یا همون چری تیمتو+زعفران آخرای کار