دفتر آشپزی





 

 

مواد لازم

آرد

گوجه

جوپرک

عصاره مرغ یا گوشت

رشته سوپی

نمک /فلفل/ زرچوبه

 

روش

اول آرد را یکمی تفت میدیدم بعد بهش آب ولرم (آب جوش بهتر بود) را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا گوله گوله نشه وقتی به جوش اومد گوجه خرد شده را بهش اضافه می کنیم

در مرحله بعد عصاره گوشت یا مرغ و نمک و فلفل و زرچوبه را اضافه می کنیم (من به جای عصاره مرغ یه قطعه مرغ در اندازه جوجه به سوپ اضافه کردم)

جوپرک اضافه میشه و اجازه میدیم خوب بپزه

در نهایت رشته سوپی اضافه میشه و بعد از 10 تا 15 دقیقه حاضر است ان شاءالله :)

مواد لازم

آرد

گوجه

جوپرک

عصاره مرغ یا گوشت

رشته سوپی

نمک /فلفل/ زرچوبه

 

روش

اول آرد را یکمی تفت میدیدم بعد بهش آب ولرم (آب جوش بهتر بود) را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا گوله گوله نشه وقتی به جوش اومد گوجه خرد شده را بهش اضافه می کنیم

در مرحله بعد عصاره گوشت یا مرغ و نمک و فلفل و زرچوبه را اضافه می کنیم (من به جای عصاره مرغ یه قطعه مرغ در اندازه جوجه به سوپ اضافه کردم)

جوپرک اضافه میشه و اجازه میدیم خوب بپزه

در نهایت رشته سوپی اضافه میشه و بعد از 10 تا 15 دقیقه حاضر است ان شاءالله :)



BY my-kitchen.blog.ir