دفتر آشپزی





مواد لازم :

تخم مرغ 2 عدد (یا ده عدد تخم بلدرچین)

شکر 3/4 لیوان

شیر 1/2 لیوان

روغن 1/2 لیوان

ماست 2 ق غ

آرد 1 و1/2 لیوان

بیکینگ پودر1 ق چ

وانیل 1/2 ق چ (به جای این من پودر کاکائو 1 ق چ زدم)

 

روش

تخم مرغ را میزنیم تا کف کنه

وانیل و شکر را بهش اضافه می کنیم و این قدر میزنیم تا غلیظ ،سفید و کرمی بشه

ماست را اضافه می کنیم و میزنیم

روغن اضافه و میزنیم

شیر اضافه و میزنیم

فر را در اینجا روشن و روی دمای 180 درجه تنظیم بنمایید

آرد را مرحله به مرحله اضافه کنید(الک کنید) و لابه لای اون بیکینگ پودر هم اضافه کنید و مرحله به مرحله با همزن خاموش هم بزنید و آخرش 30 ثانیه با دور تند هم بزنید

بعد کف قالب کاغذ روغنی قرار داده روی اون روغن بزنید و ماده را روی اون بریزید

و برای یک ساعت داخل فر قرار داده و بیست دقیقه اول اصلا سرغ فر نروید

 

من یه قاشق چای خوری پودر کاکائو را با یه ق س مایه کیک ترکیب کردم و وقتی نیمی از موادم را اضافه کردم اونو بهش اضافه کردم  البته این حرکت از خودم بود و نمیدونم کار درستی بوده یا نه :دی

 

نکته: اگر فر حرفه ای (مثلا زیمنس یا بوش (فرهای ایتالیایی)) ندارید و وسط کیک هاتون خیس می مونه کیک ها را به صورت کاپ کیک درست کنید :)

اگه هم خودتون حرفه ای نیستید می تونید تقصیر فر بذارید!

 

از شف طیبه

روش اصلی در این جا

مواد لازم :

تخم مرغ 2 عدد (یا ده عدد تخم بلدرچین)

شکر 3/4 لیوان

شیر 1/2 لیوان

روغن 1/2 لیوان

ماست 2 ق غ

آرد 1 و1/2 لیوان

بیکینگ پودر1 ق چ

وانیل 1/2 ق چ (به جای این من پودر کاکائو 1 ق چ زدم)

 

روش

تخم مرغ را میزنیم تا کف کنه

وانیل و شکر را بهش اضافه می کنیم و این قدر میزنیم تا غلیظ ،سفید و کرمی بشه

ماست را اضافه می کنیم و میزنیم

روغن اضافه و میزنیم

شیر اضافه و میزنیم

فر را در اینجا روشن و روی دمای 180 درجه تنظیم بنمایید

آرد را مرحله به مرحله اضافه کنید(الک کنید) و لابه لای اون بیکینگ پودر هم اضافه کنید و مرحله به مرحله با همزن خاموش هم بزنید و آخرش 30 ثانیه با دور تند هم بزنید

بعد کف قالب کاغذ روغنی قرار داده روی اون روغن بزنید و ماده را روی اون بریزید

و برای یک ساعت داخل فر قرار داده و بیست دقیقه اول اصلا سرغ فر نروید

 

من یه قاشق چای خوری پودر کاکائو را با یه ق س مایه کیک ترکیب کردم و وقتی نیمی از موادم را اضافه کردم اونو بهش اضافه کردم  البته این حرکت از خودم بود و نمیدونم کار درستی بوده یا نه :دی

 

نکته: اگر فر حرفه ای (مثلا زیمنس یا بوش (فرهای ایتالیایی)) ندارید و وسط کیک هاتون خیس می مونه کیک ها را به صورت کاپ کیک درست کنید :)

اگه هم خودتون حرفه ای نیستید می تونید تقصیر فر بذارید!



BY my-kitchen.blog.ir