دفتر آشپزی





زمان تقریبی : 80 دقیقه

مواد لازم :

گوشت

بامیه

پیاز دو تا متوسط

5 تا گوجه

آبلیمو (یا تمر هندی!)

ادویه (زرچوبه +فلفل) یا کاری!


روش :

یک و نصفی از پیاز  را با گوشت خوب تفت دادم تا رنگش عوض شد

بهش ادویه اضافه کردم و تفت دادم + آب جوش

نصف پیاز را با روغن تفت دادم بامیه ها رو هم اضافه کردم و دو دقیقه تفتش دادم  بعدش بهش گوجه های میکس شده را اضافه کردم تا زمانی که دو سوم آب گوجه کار رفت موند روی شعله

بعد همه را به گوشت اضافه کردم

میپزه با هم تا زمانی که خورش به روغن بیفته و بامیه ها لِه نشده باشه