دفتر آشپزی





 

مواد لازم

نخود

سیر دو حبه

آبلیمو سه قاشق

روغن زیتون یک یا دو قاشق

آب 1/2 فنجان

 

روش

نخود که از دو روز قبل خیس خورده را میپزیم و آبکش میکنیم بعد با سیر و بقیه مواد داخل میکسر یا هرچیز دیگه ای که بتونه ترکیب را به حالت خمیری در بیاره میریزم و اجازه میدیم 24 ساعت داخل یخچال بمونه

 

*داخل دستور اصلی(حُمُص سنتی) نصف فنجان ارده هم هست

*من اجازه دادم نخودها سرد بشه بعد با مواد دیگه ترکیبش کردم

*نمیدونم چرا گفته داخل یخچال بمونه :-o احتمالا برای این که بهتر میشه و جا میفته!

*میشه ترکیب را داخل نون نازک پیچید و گذاشتش داخل فر  :)

*دارچین هم میشه بهش اضافه کرد

این غذا خاورمیانه ای (عربی) است