مواد لازم
نخود
سیر دو حبه
آبلیمو سه قاشق
روغن زیتون یک یا دو قاشق
آب 1/2 فنجان
روش
نخود که از دو روز قبل خیس خورده را میپزیم و آبکش میکنیم بعد با سیر و بقیه مواد داخل میکسر یا هرچیز دیگه ای که بتونه ترکیب را به حالت خمیری در بیاره میریزم و اجازه میدیم 24 ساعت داخل یخچال بمونه
*داخل دستور اصلی(حُمُص سنتی) نصف فنجان ارده هم هست
*من اجازه دادم نخودها سرد بشه بعد با مواد دیگه ترکیبش کردم
*نمیدونم چرا گفته داخل یخچال بمونه :-o احتمالا برای این که بهتر میشه و جا میفته!
*میشه ترکیب را داخل نون نازک پیچید و گذاشتش داخل فر :)
*دارچین هم میشه بهش اضافه کرد
این غذا خاورمیانه ای (عربی) است