دفتر آشپزی





مواد لازم

ماهی سالمون

پیاز    یک دوم

سیر   سه حبه ریز رنده شده

لیمو عمانی  یک عدد

فلفل /نمک/زنجبیل

 

شوید

برنج

 

روش

*ماهی

یک تا دو ساعت قبل از طبخ غذا ماهی را داخل مایه که شامل یک چهارم پیاز خلالی خرد شده+نمک+فلفل+زنجبیل+لیمو عمانی خرد شده +یکمی روغن هست میذاریم

بعد سرخش می کنیم یا گریلش می کنیم! میشه بهش پاپریکا هم زد!

*شوید پلو در پلوپز

برنج + شوید شسته شده +یک چهارم پیاز که به صورت پیاز داغش کردم +نمک +روغن +میزان مورد نظر آب

 مخلوط میشه و دکمه روشن! زده میشه

میشه از لوبیا چشم بلبلی هم استفاده کرد :) پخته شده باشه قبلش و به مواد اضافه بشه

با ماهی خلخال پلوی بوشهری هم خوشمزه میشه که من در کتاب نجف دریا بندری خوندمش اما در نت نیافتم (اگر درست یادم باشه با شوید پلو علاوه بر پیاز داغ، سیر داغ و فلفل قرمز سرخ شده هم اضافه میشد)