مواد لازم برای دو نفر:
برنج 2 پیمانه و نیم(پیمانه ی من اندازه ی استکان)
میگو (ترجیحا کوچک) پاک شده و رگ گرفته ۲۵۰
پیاز دو عدد
کشمش پلویی دو تا مشت!
شنبلیله خشک یک ق س
پودر سیر
فلفل و نمک و زرچوبه
روش :
اول پیاز ها را در تابه بزرگ با روغن تف میدیدم تا طلایی بشن وقتی طلایی شد بهش میگو را اضافه میکنیم و در همین حین بهش زرچوبه و کشمش و شنبلیله و فلفل ( قرمز و زیاد تر از معمول ترجیحا چون غذا اصلش تند هست) میریزیم و دو تا سه دقیقه بعد از روی شعله بر میداریم(وگرنه سفت میشه) و این موادمون را لابه لای برنجی که ابکش کردیم میدیم ...
تو دستوری که از تیبان خوندم (و نوشته بود برای سامان گلریز ) نوشته 20 دقیقه کافیه واسه دم کشیدن غذا اما به نظر من چون میگو را کامل نپختیم میشه ته دیگ سیب زمینی گذاشت و اندکی بیشتر گذاشت تا دم بکشه
ترکیب چند دستور