مواد لازم:
کشک
بادمجان3عدد
پیاز1 عدد
نعنا
سیر 5 حبه
گردو 3عدد
زرچوبه /نمک /فلفل
روش
1. بادمجان ها را پوست گرفتم برای نیم ساعت گذاشتمش داخل آب نمک بعد در قابلمه ریختم تا آب پز بشه
2. پیاز را خلالی نازک خرد کردم و بدون روغن تفت دادم تا زمانی که آبش تبخیر بشه بعد بهش روغن اضافه کردم بعد که رنگش یکمی طلایی شد بهش زرچوبه زدم
3 . نعنا ها را ریز خرد کردم و تفت دادم
4.سیر را مکعبی خرد کردم و تفت دادم
5.بادمجان ها که پخت پیاز و سیر و نعنا و کشک* گردویی که خرد شده بود را بهش اضافه کردم و میکس کردم تا یه دست بشه و برای 5 تا ده دقیقه اجازه دادم روی حرارت ملایم باشه تا طعم هاشو بهم دیگه بده