دفتر آشپزی





مواد لازم:

کشک

بادمجان3عدد

پیاز1 عدد

نعنا

سیر 5 حبه

گردو 3عدد

زرچوبه /نمک /فلفل


روش

1. بادمجان ها را پوست گرفتم برای نیم ساعت گذاشتمش داخل آب نمک بعد در قابلمه ریختم تا آب پز بشه

2. پیاز را خلالی نازک خرد کردم و بدون روغن تفت دادم تا زمانی که  آبش تبخیر بشه  بعد بهش روغن اضافه کردم بعد که رنگش یکمی طلایی شد بهش زرچوبه زدم

3 . نعنا ها را ریز خرد کردم و تفت دادم

4.سیر را مکعبی خرد کردم و تفت دادم

5.بادمجان ها که پخت پیاز و سیر و نعنا و کشک* گردویی که خرد شده بود را بهش اضافه کردم و میکس کردم تا یه دست بشه و برای 5 تا ده دقیقه اجازه دادم روی حرارت ملایم باشه تا طعم هاشو بهم دیگه بده