دفتر آشپزی





مواد لازم :

گوشت ۳۰۰ گرم

لپه ۱۵۰گرم خیس نخورده

پیاز ۲عدد

گوجه ۲عدد

رب ۲ ق س

سیب زمینی ۳ عدد

لیمو عمانی ۶ عدد

گلاب ۲ ق س

روغن ۳ ق س

ادویه:کاری (داخلش زرچوبه هم هست)۱ق چ/ فلفل ۱/۲ق چ /دارچین ۱ق چ/هل ۱ق چ/نمک به مقدار لازم


روش:

پیاز ها را داغ نموده گوشت را افزودم تا سرخ شود

 سپس کاری و فلفل اضافه کرده و لپه ها را اضافه می کنیم تا با گوشت سرخ بشه این کار از له شدن لپه جلوگیری می کنه

گلاب یکم حرارت دیده زعفرون را داخلش حل نموده و به گوشتو لپه اضافه  نمودم

رب را گوشه قابلمه سرخ کرده و با بقیه مواد ترکیب کرده

بعد آب جوش می ریزیم و لیمو عمانی ها را اضافه می نماییم

وقتی خورش پخت گوجه ها را به صورت قاچ شده داخلش می ریزیم هم چنین هل و دارچین را و زیر قابلمه را خاموش میکنیم و درش را می ذاریم!

چون نباید گوشته گوجه از پوستش جدابشه...گوجه باعث خوش عطر شدن غذا میشه؛ میشه اضافه نکرد

سیب زمینی ها را هم جداگانه یا سرخ می کنیم یا ...


التماس دعا