دفتر آشپزی





مواد لازم

1/3پیمانه روغن نارگیل یا روغن زیتون بکر یا روغن گیاهی با کیفیت بالا

½پیمانه عسل

2 تخم مرغ

2 موز بزرگ له شده (یا 2 1/2موز متوسط

¼ پیمانه شیر یا آب

1ق چ جوش شیرین!

1ق چ وانیل

½  ق چ نمک

½ قاشق چای خوری دارچین

1 ¾ پیمانه آرد

به عنوان  یه گزینه ی اضافی میشه از گردو ،چیپس شکلات، میوه ی حلقه شده یا موز قاچ شده استفاده کرد.

 

روش

 

    فر را روی دمای 325 درجه ی فارنهایت یا 165 درجه سانتی گراد تنظیم نموده...

    داخل یک کاسه بزرگ روغن نارگیل ذوب شده را با عسل ترکیب کنید ...تخم مرغ را اضافه نموده و ترکیب کنید ترکیب حاصل را به موز له شده و شیر اضافه . ترکیب کنید خیلی خوب! اگه روغن نارگیل در تماس با مواد سرد منجمد داره میشه داخل یه جای گرم کاسه را قرارش بدید یا 5 دقیقه بذاریدش داخل مایکروفر

     جوش شیرین ،وانیل،نمک، و دارچین را اضافه کنید بعد خیلی خیلی خوب مخلوطش کنید بعد به یه کاسه ی بزرگ تر منتقلش کنید و آرد را به ترکیب اضاقه و ترکیب کنید اگه از مواد اضافه تری مثل میوه و... میخواید استفاده کنید تو این مرحله اضافه کنید

     داخل قالب را با کره یا کاغذ فر بپوشونید بعد مواد را داخلش بریزیدو برای 55 تا 60 دقیقه اجازه بدید بپزه یا تا زمانی که وقتی خلال دندان را داخلش می کنید تمیز خارج بشه

     به نان اجازه بدید داخل قالب بمونه و خنک بشه برای 10 دقیقه و بعد از قالب خارجش کنید و 20 دقیقه بهش زمان بدید تا خنک بشه بعد برشش بزنید