مواد لازم:
گوشت خورشتی
پیاز
سیب زمینی
نخود
گوجه
رب گوجه
لیمو عمانی پودر شده
نمک /فلفل/زرچوبه/اندکی زعفران
روش
گوشت را با پیاز برای ۱۰ دقیقه تفت دادم بعدش+نخود و کلی آب جوش
نیم ساعت بعد ....گوجه+سیب زمینی+لیموعمانی
نیم ساعت بعدتر... رب گوجه ی تفت خورده و حل شده در آب جوش +فلفل+زرچوبه
آخر دست+نمک
بعد از دو ساعت
از یه صافی فلزی مواد را عبور میدیم
آبش میشه آب گوشت
باقی مواد را با بلندر میزنیم که حاصل میشه گوشت و نخود کوبیده شده
ساید دیش :نان برای تیلیت در آب گوشت
سالاد شیرازی یا ترشی سیر یا زیتون یا....
پیشنهاد : چون سخت و وقت بر هست دو وعده ای پخته بشه بهتره
#اصفهان