دفتر آشپزی





مواد لازم:

گوشت خورشتی

پیاز

سیب زمینی

نخود

گوجه

رب گوجه

لیمو عمانی پودر شده

نمک /فلفل/زرچوبه/اندکی زعفران

روش

گوشت را با پیاز برای ۱۰ دقیقه تفت دادم بعدش+نخود و کلی آب جوش

نیم ساعت بعد ....گوجه+سیب زمینی+لیموعمانی

نیم ساعت بعدتر.‌.. رب گوجه ی تفت خورده و حل شده در آب جوش +فلفل+زرچوبه

آخر دست+نمک


بعد از دو ساعت

از یه صافی فلزی مواد را عبور میدیم

آبش میشه آب گوشت

باقی مواد را با بلندر میزنیم که حاصل میشه گوشت و نخود کوبیده شده


ساید دیش :نان برای تیلیت در آب گوشت

سالاد شیرازی یا ترشی سیر  یا زیتون یا....

پیشنهاد : چون سخت و وقت بر هست دو وعده ای پخته بشه بهتره

#اصفهان