دفتر آشپزی





مواد لازم :

برنج چهار پیمانه

سبزی پلویی (تره گشنیز شوید جعفری و برگ سیر) پاک نکرده 350 گرم

دارچین نصف ق چ

هل نصف ق چ

زعفران یک ق غ

کره پنجاه گرم


روش

برنج را از چند ساعت قبل با آب ولرم خیس می‌کنیم و به اندازه‌ ای که اندکی شورتر از زمانی که می خوریم، نمک اضافه می کنیم ... آب را  داخل قابلمه میریزیم تا جوش بیاد و نمک به مقدار اندکی شورتر از مقداری که میخوریم داخلش میریزیم ... وقتی برنج یکم زنده شد سبزی را بهش اضافه می کنیم وقتی که یه قل زد آبکشش می کنیم.

کف قابلمه ته دیگ گذاشته برنج میریزیم و بعد به اندازه خیلی کم دارچین و هل را لا به لای برنج میدیم که عطر خوبی به غذا بده

در آخر کره را نازک نازک ورقه میکنیم و میدیدم روی برنج و نصف استکان آب از دور قابلمه میریزیم (یعنی روی برنج ها نمیدیم! از کنار قابلمه میدیم)

از وقتی قابلمه بخار افتاد! یک ربع بعدش غذا آماده است.

اگه ته دیگ سیب زمینی هست بعد از این که پلو را کشیدیم اجازه میدیدم سیب زمینی بمونه داخل قابلمه تا درست بشه اما برای ته دیگ نون نیاز نیست اضافه تر روی حرارت بمونه

روش از خانم گلاور