دفتر آشپزی





مواد لازم

1/2 قاشق چ زعفران

1 فنجان شکر قهوه ای یا سفید

1/2 فنجان ارده

پسته خرد شده مقداری! یا بادام یا هیچکدام

 

روش:

روی زعفران دو قاشق سوپ خوری آب ریخته (من به زعفران آب اضافه نکردم)

شکر را در تابه نچسب روی حرارت قرار داده و تا زمانی که کاملا حل نشده هم نمی‌زنیم

وقتی حل شد از روی حرارت برداشته شروع به هم زدن می کنیم و بلافاصله ارده و زعفران را اضافه می کنیم و با سرعت هم می‌زنیم

روی کاغذ روغنی ریخته و ابتدا با قاشق پهن می‌کنیم

پسته را روی اون ریخته ...یه لایه کاغذ روغنی روی اون قرار میدیم و با وردنه صافش می کنیم

بعد با پیتزابر،چاقو یا هر وسیله تیز دیگه  قسمت بندیش می کنیم و اجازه میدیم سرد بشه

سرعت خیـــــــلی مهمه