مواد لازم
1/2 قاشق چ زعفران
1 فنجان شکر قهوه ای یا سفید
1/2 فنجان ارده
پسته خرد شده مقداری! یا بادام یا هیچکدام
روش:
روی زعفران دو قاشق سوپ خوری آب ریخته (من به زعفران آب اضافه نکردم)
شکر را در تابه نچسب روی حرارت قرار داده و تا زمانی که کاملا حل نشده هم نمیزنیم
وقتی حل شد از روی حرارت برداشته شروع به هم زدن می کنیم و بلافاصله ارده و زعفران را اضافه می کنیم و با سرعت هم میزنیم
روی کاغذ روغنی ریخته و ابتدا با قاشق پهن میکنیم
پسته را روی اون ریخته ...یه لایه کاغذ روغنی روی اون قرار میدیم و با وردنه صافش می کنیم
بعد با پیتزابر،چاقو یا هر وسیله تیز دیگه قسمت بندیش می کنیم و اجازه میدیم سرد بشه
سرعت خیـــــــلی مهمه