دفتر آشپزی





مواد لازم

لوبیا سفید

پیاز

گوشت یا مرغ

رب

کره

آبغوره یا آبلیمو

 

 

برای داشتن این خورش به لوبیاسفید کشاورزی نیاز داریم، این لوبیاها در مقایسه با لوبیا سفیدهایی که در آبگوشت می ریزیم بزرگتر و گوشتی تر است، تقریبا سه برابر یک لوبیای سفید آبگوشتی ست، بیست و چهار ساعت درون آب ولرم خیشس می کنیم
پیاز داغ درست کرده گوشت یا مرغ هایمان را درون آن تفت داده، دو ق رب جداگانه در ظرفی با کره تفت میدهیم به مواد افزوده و دو پ آب به مواد میافزاییم، لوبیاها را اضافه کرده و میگذاریم جا بیفتد، در نهایت با آبغوره یا آبلیمو و زعفران خورش را مزه دار می کنیم

 

از مریم بنایی فر