دفتر آشپزی





مواد لازم

نخود 300 گرم

2 پیمونه برنج

کره 50 گرم (من ده گرم زدم)

گشنیز 50 گرم (گشنیز نداشتم جعفری زدم)

قارچ 300 گرم

3 پیاز (یک پیاز زدم)

سیر 2 تا 6 حبه

زیره /کاری یک قاشق چ/ برگ بو  3 تا 4 عدد(نزدم)/ زرچوبه نصف ق چ/نمک یک ق چ

 

روش :

پیاز را نگینی خرد می کنیم ...گشنیزمون را درشت خرد می‌کنیم ...کره را آب می‌کنیم پیاز را بهش اضافه می‌کنیم و در حدی تفت میدیم که عسلی بشه ...نخود پخته را اضافه می‌کنیم برای این که آب نندازه همه را با هم اضافه نمی‌کنیم... سیر را اضافه می‌کنیم  و بعد قارچ اضافه میشه ...فقط کمی تفت می خوره  ... رنگش باید کاملا زرد بشه اگه رنگش کم بود زرچوبه می زنیم... آخر دست گشنیز می‌زنیم و کمی تفت میدیم.

برنج را آبکش کرده ...کمی روغن ریخته و بعد مواد را لایه لایه می‌ریزم (یه لایه برنج یه لایه مواد)

در مرحله آخر برای خوشبو شدن آخر دست بهش زیره اضافه می‌کنیم و...

 

روش از جواد جوادی