مواد لازم
نخود 300 گرم
2 پیمونه برنج
کره 50 گرم (من ده گرم زدم)
گشنیز 50 گرم (گشنیز نداشتم جعفری زدم)
قارچ 300 گرم
3 پیاز (یک پیاز زدم)
سیر 2 تا 6 حبه
زیره /کاری یک قاشق چ/ برگ بو 3 تا 4 عدد(نزدم)/ زرچوبه نصف ق چ/نمک یک ق چ
روش :
پیاز را نگینی خرد می کنیم ...گشنیزمون را درشت خرد میکنیم ...کره را آب میکنیم پیاز را بهش اضافه میکنیم و در حدی تفت میدیم که عسلی بشه ...نخود پخته را اضافه میکنیم برای این که آب نندازه همه را با هم اضافه نمیکنیم... سیر را اضافه میکنیم و بعد قارچ اضافه میشه ...فقط کمی تفت می خوره ... رنگش باید کاملا زرد بشه اگه رنگش کم بود زرچوبه می زنیم... آخر دست گشنیز میزنیم و کمی تفت میدیم.
برنج را آبکش کرده ...کمی روغن ریخته و بعد مواد را لایه لایه میریزم (یه لایه برنج یه لایه مواد)
در مرحله آخر برای خوشبو شدن آخر دست بهش زیره اضافه میکنیم و...
روش از جواد جوادی