دفتر آشپزی





زمان تقریبی یک ساعت

مواد لازم:

۱۲۵ گرم گوشت

3ق سوپ خوری آرد نخودچی (در صورت تمایل)

یک پیاز متوسط

یک ق چای خوری موسیر (در صورت تمایل)

یک ق س جعفری خشک (در صورت تمایل)

نمک/فلفل/زرچوبه به مقدار لازم

۱ ق چ تخم کتان (در صورت تمایل)

۶عدد قارچ (ساید دیش)

۲۰عدد گوجه گیلاسی (ساید دیش)

روش

گوشت را با پیاز ،آرد نخودچی،نمک ،فلفل،زرچوبه،موسیر و... ترکیب و ورز داده میشه و روی کاغذ فر چیده میشه و پهنش کردم (یعنی نباید ضخامت داشته باشه). و روی همش چند قطره روغن زیتون ریختم.

گوجه و قارچ را با روغن زیتون ونمک و فلفل ماساژ دادم.

نیم ساعت بعد گوشت ها را از فر خارج کرده این رو اون رو کرده و قارچ و گوجه را در فواصل بینشون چیدم دما فر روی ۲۰۰ درجه تنظیم شده بود

نیم ساعت چک کردن حس کردم قارچ ها هنوز جای پختن بیشتر دارن! برای همین فر را برای پنج دقیقه روی ۲۵۰ درجه گذاشتم