دفتر آشپزی





زمان تقریبی :یک ساعت و نیم

مواد لازم

بادمجان

سیر

پیاز

گوجه

جعفری

آبلیمو یا آبغوره

نمک و فلفل

روش :

ابتدا بادمجان ها رو شطرنجی پوست کندم و یه برش نیمه عمیق زدم وسطش ...رفت در آب نمک برای نیم ساعت

-گوشت چرخ کرده و پیاز را تفت دادم تا رنگ گوشت تغییر کرد بهش سیر رنده شده -یا ریز خرد شده- و جعفری خشک و فلفل و یکمی نمک زدم

-بادمجان ها را برای بیست دقیقه در دمای 180 درجه ی سانتی گراد برای بیست دقیقه گذاشتم داخل فر (یکمی هم روی اون روغن زیتون ریختم)*

-برای سس یه پیاز کوچک رنده شده را یکمی با روغن تفت دادم +سیر رنده شده+گوجه ی رنده شده +آبلیمو (آبغوره بهتره اگر باشه)

سس را ریختم کف ظرف فر

-گوشت ها را ریختم داخل بادمجان ها! و قرارشون دادم روی سس

-یکمی از سس را ریختم روی بادمجان ها

-رفت داخل فر برای 30 دقیقه در دمای 180 درجه

 

*اگر بادمجان سرخ بشه بهتره!

 

روش از مریم بنایی فر

 

سه سال بعد :

بعد از سه سال باز این غذا را درست کردم، با استفاده از همین روش هم پیش رفتم و متوجه شدم که چرا سه ساله سراغش نمیرم!!!

این دستور اگه با سرخ کردن بادمجان باشه بهتره (چیزی که همون سال هم بهش اشاره کردم اما چیزی که نگفتم دلیلش بوده!!!)

دلیلش اینه که با همه ی فر ها این میزان زمان پخت و دما جواب نمیده برای همین بادمجان ها به حالت پخته ی کامل نرسیده بود پس بهتره یا سرخ بشه یا بیشتر بمونه داخل فر

شما هم با فر خودتون بسنجید!:)