دفتر آشپزی





زمان تقریبی : 90 دقیقه

 

مواد لازم:

کرفس = 2 دسته    یک دسته

نعنا خشک = 20 گرم  نعنا و شنبلیله

گوشت چرخ شده 250 گرم  به جای گوشت لوبیا چیتی زدم

پیاز =2  متوسط یکی بزرگ را به صورت پیاز داغ

سیر = یک حبه نزدم

زرچوبه/نمک/فلفل /زعفران /آبلیمو (یا ابغوره! یا لیمو عمانی )  نمک و فلفل و لیمو عمانی

رب سرخ شده

 

روش:

کرفس را خرد کردم با حرارت ملایم تفت ش دادم (بدون روغن) تا حدی که آبش بره و رنگش عوض بشه

گوشت ها را با پیازی که نگینی خرد شده حسابی تفت دادم ( گوشت و پیاز را همزمان ریختم تا پیاز ها با چربی گوشت بپزن)

بعد بهش زرچوبه اضافه کردم= تفت

فلفل اضافه کردم=تفت

نعنا خشک را به کرفس ها اضافه کردم و اون ها را با گوشت ها دوباره تفت دادم

و بهشون آب جوش اضافه کردم نیم ساعت آخر پختش بهشون نمک و آبلیمو اضافه میشه

همین :)

 


 

روش دوم:

لوبیا را با مقداری اب پختم که تا آخر پخت خورشت نیاز به اضافه کردن آب نباشه

پیاز داغ درست کردم به لوبیای در حال پخت اضافه کردم

کرفس را تفت دادم بهش نعنا و شنبلیله اضافه کردم و به ترکیب لوبیا و پیاز اضافه کردم

رب را تفت دادم بهش اضافه کردم

نمک و فلفل و لیمو به ترکیب اضافه شد

نیم ساعت آخر پخت در قابلمه نیمه باز بمونه

موقع سِرو غذا میشه بهش لیمو ترش تازه اضافه کرد