دفتر آشپزی





مواد لازم

هویج رنده شده

شکر

هل یا وانیل

خلال بادام و پسته (در صورت دلخواه)

دانه ی به یا ژلاتین

 

روش

هویج را با شکر به صورت چشمی! ترکیب کردم در حدی که نه شکر زیاد باشه نه کم (موقع پخت مربا هم باز بهش شکر اضافه کردم) چند ساعت رفت داخل یخچال

بعد از چند ساعت بهش یه لیوان آب اضافه کردم +دانه به که داخل کیسه ی خالی شده ی چایی کیسه ای ریخته و با نخش بسته بودمش + دانه های هل (اگه طمع دانه های هل را موقع سرو مربا دوست ندارید می تونید اون را هم داخل یه کیسه بریزد و آخر دست از مربا خارج کنید)اگه به جای هل وانیل میزنید آخر دست بهش اضافه کنید

وقتی آب به جوش اومد در قابلمه را بستم تا زمانی که هویج ها پختن بعد در قابلمه برداشته میشه تا آب اضافی تبخیر بشه و در آخر کیسه ی به را خارج کرده و خلال پسته و بادام را اضافه کردم در این مرحله گلاب هم میشه اضافه کرد

اجازه میدیم دو سه دقیقه بپزه و تمام

بعد  از اون مربا ها را داخل ظرف های شیشه ای که با آب گرم شسته شدن و با جریان هوا (منظور این هست که با دستمال داخلش را خشک نباید کرد) خشک شدن ریختم (اگه عجله دارید سشوار واسه خشک کردن داخل شیشه مناسب هست ) بعد مربا را داخلش ریختم و وقتی کامل سرد شد داخل یخچال گذاشتم

این مربا را با خلال پوست پرتقال هم درست می کنند!

به همین سادگی به همین سالمی :)