دفتر آشپزی





مواد لازم:

گوشت چرخ شده 250 گرم

پیاز ریز رنده شده و آبگیری شده یک عدد

جعفری یک ق س

شنیبیله یک ق چ

نعنا نصف ق چ

ادویه : زرچوبه یک ق چ سر پر .نمک نصف ق چ. فلفل یک ق چ. زعفران نصف ق چ

 

روش:

مواد را با هم ورز دادم تا حسابی ترکیب بشن بعد پنجاه بار کلش را پرت کردم داخل ظرف ! (نمیدونم اصطلاحش چی هست)

بعد بدون روغن روی تابه قرار داده میشه تا پخته بشه

 

میشه با پلو زعفرونی و سماق سِرو بشه

میشه همزمان داخل تابه گوجه و سیب زمینی ریخته بشه! تا با چربی گوشت سرخ بشه! و خوراک باشه


روش دوم

 

مواد لازم:

گوشت

پیاز

روغن

نمک فلفل

 

روش:

گوش چرخ شده را با پیاز رنده شده و یک قاشق روغن و نمک و فلفل ورز دادم و کلش را داخل تابه قرار دادم و پهنش کردم و با کفگیر برشش زدم و در تابه را گذاشتم

وقتی به روغن افتاد و گوشت ها جمع شدند در تابه را برداشته و کباب ها را بر می گردانی و یک قاشق دیگر روغن بهش اضافه می کنیم