مواد لازم:
گوشت چرخ شده 250 گرم
پیاز ریز رنده شده و آبگیری شده یک عدد
جعفری یک ق س
شنیبیله یک ق چ
نعنا نصف ق چ
ادویه : زرچوبه یک ق چ سر پر .نمک نصف ق چ. فلفل یک ق چ. زعفران نصف ق چ
روش:
مواد را با هم ورز دادم تا حسابی ترکیب بشن بعد پنجاه بار کلش را پرت کردم داخل ظرف ! (نمیدونم اصطلاحش چی هست)
بعد بدون روغن روی تابه قرار داده میشه تا پخته بشه
میشه با پلو زعفرونی و سماق سِرو بشه
میشه همزمان داخل تابه گوجه و سیب زمینی ریخته بشه! تا با چربی گوشت سرخ بشه! و خوراک باشه
روش دوم
مواد لازم:
گوشت
پیاز
روغن
نمک فلفل
روش:
گوش چرخ شده را با پیاز رنده شده و یک قاشق روغن و نمک و فلفل ورز دادم و کلش را داخل تابه قرار دادم و پهنش کردم و با کفگیر برشش زدم و در تابه را گذاشتم
وقتی به روغن افتاد و گوشت ها جمع شدند در تابه را برداشته و کباب ها را بر می گردانی و یک قاشق دیگر روغن بهش اضافه می کنیم