دفتر آشپزی





مواد لازم :

میگو

پیاز

فلفل

سیر

آبلیمو

آرد

پودر سیر

تخم مرغ

 

روش:
میگو رو از یکى دو ساعت قبل توى پیاز خلالى خرد شده ، فلفل، دو سه پر سیر له شده و آب یک لیموى تازه خوابوندم ، بعد هم آرد رو با کمى پودر سیر و نمک مخلوط کردم ، میگوها رو اول توى آرد ، بعد توى تخم مرغ زده شده و نهایتاً تو پودر سوخارى زدم و تو روغن داغ و فراوون سرخشون کردم ، تایم سرخ کردن میگو بیشتر از پنج دقیقه نیست ، و روغن هم وقتى کاملاً داغ باشه به هیچ وجه به داخل میگو نفوذ نمیکنه و اینجورى یه میگوى ترد و کریسپى دارین که چرب و روغنى هم نیست ...